januari 29, 2018

Diensten

HIJSWERKEN

Met onze kraanwagen kunnen wij niet enkel goederen laden/lossen/vervoeren, maar wij kunnen ook ondersteunen in montages, plaatsingen van prefab elementen,…

REINIGING TOEGANGSWEGEN WERF

Indien er bij sommige (zeer) korte werven veel zwaar werfverkeer is blijft er heel wat smurrie op de (openbare) weg. Wij kunnen deze wegen vegen zodat deze terug proper zijn. Meestal kan dit gebeuren in combinatie met de af/aanvoer van materiaal of machines.

INDUSTRIËLE VERHUIS

OPSLAG VAN MACHINES EN GOEDEREN

In de loop van 2018 starten wij met de bouw van ons nieuw bedrijfsgeboouw. Hierin zullen wij voldoende magazijn hebben om zowel machines als palletgoed op te slaan en ook te verpakken. Meer info volgt zeker nog.

SNELTRANSPORT TOT 2000KG

Als extra service naar onze klanten bieden wij een sneltransportdienst aan met bestelwagen-aanhanger.Is er bij een graafmachine en graafbak te kort of defect? Dringende levering van pallet? Wij zorgen hiervoor 7/7 24u/24 zowel in binnen als buitenland.

LADEN/LOSSEN VRACHTEN OP LOCATIE

Wij beschikken over de nodige kennis en materiaal om on-site vrachten te laden/lossen waar geen laad/los mogelijkheden zijn. Bvb op werven waar geen torenkraan is, op fabrieken. Wij komen ter plaatse met heftrucks (al of niet 4×4), kraanwagens, verreikers om al uw goederen veilig te laden/lossen. Indien gewenst lossen wij de goederen op ons terrein en slaan we deze voor u op.

VERHUUR RIJPLATEN

Wij beschikken over kunststof rijplaten die wij verhuren zowel aan particulieren als bedrijven. Deze zijn af te halen of worden geleverd. Ze zitten in een handige box. Ideaal om met lichte tot middelzware machines over te rijden zonder (of met beperkte) schade aan de ondergrond.

VERGUNNINGEN UITZONDERLIJK VERVOER

 Wij beschikken over permanente vergunningen in België en Nederland.

WERFBEZOEKEN/OPVOLGING

Bij grotere en delicate transporten/project brengen wij alvorens te starten een bezoek aan de werf. Dit om het overleg efficiënter en praktische te laten verlopen.

UITGEBREIDE VERZEKERING

Al onze vervoerde goederen zijn verzekerd tot een waarde van 360 000 Euro. Indien u deze waarde wil optrekken is dit mogelijk via een speciale verzekering. Wij dienen dit 3 werkdagen voor de aanvang van het transport te weten.